Okay, jadi ini ialah tawaran terakhir saya untuk anda hari ini…

Saya akan bimbing anda secara dalam talian selama 2 bulan untuk buat email marketing dengan cara yang betul dan sesuai dengan produk anda.

 

First Priority saya berikan kepada anda.

Anda mungkin merasakan bahawa personal coaching face to face agak berat untuk dilaksanakan dengan situasi anda sekarang, its okay.

Sekarang cara terbaik untuk anda belajar ilmu email marketing ialah dengan mengambil pakej personal coaching secara online sahaja. 

Anytime boleh tanya soalan berkaitan email marketing.

.

Anytime boleh minta pendapat atau pandangan saya.

.

Ini berbeza daripada group support telegram, layanan untuk anda lebih special berbanding pembeli modul Pakar Email yang lain.

Apa Anda Dapat Dalam Pakej Ini?

Personal Coaching Online Priority – 2 Bulan Support

Z

Kelas dijalankan di dalam talian sama ada melalui whatsapp, telegram atau email

Z

Boleh dijalankan pada bila-bila masa sahaja anda mahu

Z

Support & pemantauan online diberikan selama 2 bulan

Z

Kelas berjalan selama 2 bulan mengikut tahap penguasaan anda.

Z

Akan ajar dari basic sehingga advance email marketing

Pakej Ini Juga Terhad!

Bukan mudah untuk saya pergi berjumpa anda di lokasi yang anda cadangkan. Tambahan pula saya ada masa yang sangat terhad untuk menjalankan personal coaching. Standard rate untuk personal coaching online saya ialah RM2990. 

.

Sempena pelancaran, anda tak perlu bayar semahal itu. Malah saya rendahkan harga pakej personal coaching ini untuk bantu anda.

.

Jadi tawaran ini dibuka hanya untuk 5 orang sahaja yang betul-betul mahu all out dalam email marketing.

.

Anda boleh buat tempahan hari ini dan boleh gunakannya dalam tempoh 1 tahun dari tarikh tempahan pakej. Sebaiknya terus tentukan tarikh selepas anda dapatkan pakej personal coaching ini.

.

Cukup 5 orang ambil servis ini, saya akan naikkan harga  menjadi RM2990

GRAB SEKARANG!

Maaf, saya tak berminat untuk belajar lebih lanjut tentang email marketing dan saya lebih suka pergi ke seminar yang jauh dari rumah saya

Ps: Saya akan ajar trick dan tips yang tak ada dalam modul pakar email, malah saya mungkin boleh berikan idea menarik untuk anda mula kumpul database subscribers.

Tekan butang pembelian sekarang dan anda boleh belajar ilmu email marketing dengan first priority berbanding ahli Pakar Email yang lain.

Sesi Personal Coaching F2F ini ialah sebahagian daripada panduan Pakar Email. Panduan Pakar Email ialah satu panduan lengkap yang dikeluarkan oleh Maven Northern Enterprise dan tiada kaitan dengan sebarang produk dari pihak ketiga. Personal Coaching ini dilakukan sepenuhnya oleh Maven Northern Enterprise tanpa memberikan tugasan kepada pihak ketiga.


Copyright © 2018 – PakarEmail.com